Apartament 2 camere Pipera de vanzare

Apartamente

Apartament 2 camere Bucuresti: Un nou standard in viata urbana

Capitala plina de viata si dinamism iti ofera oferte imobiliare care nu iti aduc doar un acoperis deasupra capului, ci si un stil de viata. Una dintre cele mai recente propuneri de pe piata imobiliara este un apartament 2 camere Bucuresti, ce se evidentiaza printr-un design modern si facilitati ireprosabile.

Acest apartament 2 camere Pipera are o suprafata construita de 61,44 , cu o structura bine gandita, care maximizeaza fiecare centimetru patrat. Fiecare camera a fost proiectata astfel incat sa ofere luminozitate, cat mai mult aer natural si, bineinteles, functionalitate.

Pe langa aceste detalii, ce transforma cu adevarat acest apartament 2 camere de vanzare intr-o oferta de nerefuzat este balconul sau impresionant cu o suprafata de 12,17 . Intr-un oras aglomerat ca Bucurestiul, un astfel de balcon transforma casa intr-o oaza de relaxare. Aici, poti savura cafeaua de dimineata, te poti relaxa cu o carte in dupa-amiezele linistite sau poti organiza cina sub cerul instelat alaturi de persoane dragi. Este, fara indoiala, spatiul care adauga valoare si originalitate acestei proprietati.

In ceea ce priveste pretul de 121.500 EUR + TVA, acesta reflecta nu doar amplasarea intr-o zoona privilegiata a orasului, ci si calitatea constructiei, atentia la detalii si toate dotarile premium care sunt incluse. La acest pret, beneficiezi de finisaje de top, de o izolatie termica si fonica si de toate dotarile moderne necesare unui stil de viata contemporan.

Acest apartament 2 camere Pipera este situat intr-o zona cu acces facil catre principalele puncte de interes ale orasului. Transportul in comun, statiile de metrou, centrele comerciale, restaurantele, scolile si gradinitele sunt la cateva minute de tine. Mai mult, pentru cei care doresc sa se bucure de aer proaspat, in proximitate se afla si cateva parcuri, ideale pentru plimbari, jogging sau momente de relaxare.

Astfel, acest apartament 2 camere Bucuresti nu este doar o simpla locuinta, ci un stil de viata. Combinatia dintre pozitionarea excelenta, facilitatile oferite, designul impecabil si pretul competitiv face din aceasta proprietate o oportunitate unica pe piata imobiliara. Indiferent daca esti in cautarea unei case noi sau doresti sa investesti intr-un imobil cu potential mare de valorificare, acest apartament 2 camere de vanzare merita toata atentia ta.

De ce sa alegi acest apartament 2 camere Bucuresti, Pipera?

Pipera, o zona aflata in nordul Bucurestiului, s-a transformat in ultimii ani dintr-o locatie periferica intr-una dintre cele mai ravnite destinatii rezidentiale. Cu o expansiune rapida si cu o transformare urbanistica impresionanta, Pipera ofera acum numeroase avantaje pentru cei care sunt in cautarea unei locuinte noi.

Daca esti in dubiu, iata cateva motive solide pentru a alege un apartament 2 camere Pipera:

  1. Proximitatea fata de centrele de business: Pipera a devenit cunoscuta ca un hub de afaceri, gazduind multe corporatii si companii multinationale. Alegand sa locuiesti in Pipera, economisesti timp pretios, ce poate fi pierdut, altfel, pe drum.
  2. Dezvoltare rapida si infrastructura moderna: Cladirile noi, strazile largi si facilitatile moderne fac din Pipera o zona moderna si atractiva. Astfel, un apartament 2 camere Bucuresti in aceasta zona iti ofera confort atat in interiorul casei, cat si in afara acesteia.
  3. Oaza de liniste: Desi este foarte aproape de forfota urbana, Pipera a reusit sa pastreze multe zone verzi, parcuri si spatii de relaxare. Astfel, dupa o zi aglomerata la birou, te poti retrage in propriul tau sanctuar, ferit de zgomotul orasului.
  4. Accesul facil catre alte zone ale orasului: Desi este o zona situata la periferie, cu un apartament 2 camere Bucuresti, Pipera beneficiezi de conexiuni excelente de transport. Fie ca alegi metroul, autobuzul sau masina personala, deplasarile sunt rapide si eficiente.
  5. Comunitatea: Multi dintre rezidentii din Pipera sunt tineri profesionisti sau familii tinere. Acest lucru a condus la crearea unei comunitati vibrante si cosmopolite, oferind oportunitati excelente de socializare si networking. Astfel, un apartament 2 camere Pipera iti poate oferi socializarea de care ai nevoie.
  6. Educatia: Pentru familiile cu copii, Pipera ofera o gama variata de scoli si gradinite, multe dintre ele cu programe educationale in limbi straine si prestigiu international.
  7. Investitia in viitor: Datorita dezvoltarii constante si a cresterii cererii pe piata de imobiliare, achizitionarea unui apartament 2 camere de vanzare de aici poate fi o investitie inteligenta pe termen lung.
  8. Calitatea vietii: Dincolo de toate avantajele practice, Pipera ofera o calitate superioara a vietii. Spatiile verzi, aerul curat, posibilitatile de recreere si sport, alaturi de comoditatea de a avea totul la indemana, contribuie la o viata echilibrata si fericita.

 

Prin urmare, alegerea unui apartament 2 camere Bucuresti, Pipera nu este doar o decizie bazata pe nevoile actuale, ci si o investitie in viitor. Cu atat de multe avantaje la dispozitie si cu posibilitatea de a trai intr-o comunitate in plina dezvoltare, un apartament 2 camere de vanzare Pipera este solutia ideala pentru cei care cauta un echilibru intre viata profesionala si cea personala.

Suntem bucuroși să îți oferim mai multe informații și să îți răspundem la orice întrebare. Trimite-ne datele tale de contact și te vom ajuta să găsești acel loc special pe care îl numești acasă.

Aceste specificații tehnice nu constituie parte dintr-un contract sau dintr-o ofertă. Toate drepturile legate de caracteristici, planurile locuințelor, ilustrații, imagini digitale, peisagistică sunt rezervate. Imaginile au rol exclusiv de prezentare și nu sunt realizate la scară reală.

Dezvoltatorul își rezervă dreptul de a face modificări față de conținut pe parcursul dezvoltării proiectului fară un anunț prealabil, cu caracter public sau personal, datorită politicii de evaluare și îmbunătățire a noilor produse și materiale.

Inspiration for comfort

First Estates is designed and built to provide the highest standards of comfort for its residents. Each apartment type offers large glass spaces so you can enjoy natural light regardless of cardinal orientation. Smart compartments maximise the available spaces and the top quality finishes confirm the level this residential project is at.

The location in Pipera, the business hub of Bucharest, allows the residents of the complex quick access to shopping areas, office buildings, prestigious private and state educational establishments, both by car and by public transport. Thus, you are close to everything that matters, for you and your family.

Request the offer

Harmony with the environment

First Estates integrates intelligent renewable energy and energy efficiency solutions for maximum comfort

Photovoltaic panels installed on the roof of the apartment buildings will provide 100% green energy, used to power common areas as well as underfloor heating systems in the apartments. First Estates is the first residential complex where you have energy from the house for heating!

Each type of apartment offers the option of underfloor cooling, which consumes 30% less energy than air conditioning units.

The electric car charging station completes the set of facilities designed to harmonize the First Estates complex with its environment.

Request the offer

Choosing the best materials

The First Estates residential complex uses top innovations in construction to ensure high safety, an extensive range of housing types, well-divided spaces and modern solutions, some of them a first in Romania, to make energy consumption more efficient and ensure harmony with the environment.

To ensure that we integrate the best solutions on the market into this project, we have carefully chosen each supplier and opted for options that add value to the project.

Every finish and every detail is designed to ensure maximum comfort and the most inspiring ways for residents to relax.

Request the offer

Request the offer

Solicită oferta

Alegerea celor mai bune materiale

Complexul rezidențial First Estates utilizează inovații de top în construcții, pentru a asigura siguranță ridicată, o gamă extinsă de tipuri de locuințe, spații bine compartimentate și soluții moderne, unele în premieră în România, pentru a eficientiza consumul de energie și a asigura o armonie cu mediul înconjurător.

Pentru a ne asigura că integrăm în acest proiect cele mai bune soluții de pe piață, am ales cu grijă fiecare furnizor și am optat pentru variantele care aduc plus valoare proiectului.

Fiecare finisaj și fiecare detaliu sunt gândite pentru a asigura maxim de confort și cele mai inspirate metode de relaxare pentru locuitorii complexului.

Solicită oferta

Armonie cu mediul înconjurător

First Estates integrează soluții inteligente de utilizare a energiei regenerabile și eficientizare a consumului, pentru un maxim de confort.

Panourile fotovoltaice instalate pe acoperișul clădirilor de locuințe vor asigura energie 100% verde, folosită pentru a alimenta zonele comune, precum și sistemele de încălzire în pardoseală din apartamente. First Estates este primul complex rezidențial în care ai energie din partea casei pentru încălzire!

Fiecare tip de apartament oferă opțiunea răcirii prin pardoseală, care are un consum de energie cu 30% mai redus decât în cazul echipării cu unități de aer condiționat.

Stația de încărcare pentru mașini electrice completează setul de facilități gândite să armonizeze complexul First Estates cu mediul în care este amplasat.

Solicită oferta

Inspirație pentru confort

First Estates este proiectat și construit să asigure confort la cele mai înalte standarde pentru locuitorii săi. Fiecare tip de apartament oferă spații vitrate mari, astfel încât să te bucuri de lumină naturală indiferent de orientarea cardinală. Compartimentările inteligente maximizează spațiile disponibile, iar finisajele de cea mai bună calitate confirmă nivelul la care se află acest proiect rezidențial.

Localizarea în Pipera, polul de business al Bucureștiului, permite rezidenților complexului acces rapid către zone comerciale, clădiri de birouri, prestigioase unități de învățământ private și de stat, atât cu mașina proprie, cât și cu mijloace de transport în comun. Astfel, ești aproape de tot ce contează, pentru tine și pentru familia ta.

Solicită oferta