Apartament 4 camere Bucuresti - Pipera de vanzare

Apartamente

Apartament 4 camere Pipera

Lux si confort intr-un apartament 4 camere Pipera

Bucurestiul, capitala vibranta a Romaniei, este cunoscut pentru amestecul sau unic de istorie, cultura si modernitate. Una dintre cele mai ravnite zone rezidentiale din Bucuresti este Pipera, care imbina arhitectura moderna cu zone verzi si facilitati de top. Daca esti in cautarea unui spatiu care sa reflecte atat sofisticarea urbana, cat si confortul, acest apartament 4 camere Pipera este alegerea ideala.
Cu o suprafata construita de 126,30 , imobilul impresioneaza prin generozitatea spatiului si prin designul sau modern. Suprafata utila, de 105,49 , este distribuita inteligent, astfel incat fiecare camera sa beneficieze de lumina naturala si sa ofere o atmosfera primitoare.

In momentul in care pasesti in interiorul acestui apartament 4 camere Pipera, esti intampinat de un living spatios, care serveste ca punct central al locuintei. Geamurile mari permit luminii naturale sa inunde spatiul, creand un cadru ideal pentru relaxare sau pentru petrecerea timpului liber alaturi de familie si prieteni. Langa living este amplasata o bucatarie moderna, cu finisaje premium.

Cele 4 camere sunt spatioase si bine luminate, fiecare avand personalitatea sa distincta. Fie ca doresti un birou de lucru, o camera de oaspeti sau un spatiu dedicat copiilor, aceste camere pot fi adaptate in functie de nevoile si dorintele personale.

Unul dintre aspectele de top ale acestui apartament 4 camere Pipera sunt balcoanele generoase. Balconul principal, cu o suprafata de 20,53 , este un veritabil sanctuar urban. Aici, poti citi in liniste o carte sau, pur si simplu, poti admira privelistea in orice moment al zilei. Al doilea balcon, cu o suprafata de 4,45 , este perfect pentru momente intime, in care doresti sa te deconectezi de orice problema.
In ceea ce priveste locatia, Pipera este recunoscuta pentru proximitatea sa fata de centrul Bucurestiului, dar si pentru linistea si siguranta pe care le ofera rezidentilor sai. Zona este inconjurata de parcuri, scoli de prestigiu, restaurante, cafenele si centre comerciale, astfel incat tot ceea ce ai nevoie este la doar cativa pasi distanta.

Prin urmare, ai toate motivele pentru care sa achizitionezi acest apartament 4 camere Pipera!

Cat costa acest apartament 4 camere Pipera?

Te intrebi cat costa un apartament 4 camere Pipera, care ofera atat de multe beneficii?
Pretul pentru acest apartament 4 camere Pipera incepe de la 235.000 EUR + TVA, o investitie justificata atat de calitatea constructiei si a finisajelor, cat si de avantajele oferite de locatie. Este o oportunitate rara de a avea propria ta oaza de relaxare in inima unuia dintre cele mai cautate cartiere ale Capitalei.

Suntem bucuroși să îți oferim mai multe informații și să îți răspundem la orice întrebare. Trimite-ne datele tale de contact și te vom ajuta să găsești acel loc special pe care îl numești acasă.

Aceste specificații tehnice nu constituie parte dintr-un contract sau dintr-o ofertă. Toate drepturile legate de caracteristici, planurile locuințelor, ilustrații, imagini digitale, peisagistică sunt rezervate. Imaginile au rol exclusiv de prezentare și nu sunt realizate la scară reală.

Dezvoltatorul își rezervă dreptul de a face modificări față de conținut pe parcursul dezvoltării proiectului fară un anunț prealabil, cu caracter public sau personal, datorită politicii de evaluare și îmbunătățire a noilor produse și materiale.

Inspiration for comfort

First Estates is designed and built to provide the highest standards of comfort for its residents. Each apartment type offers large glass spaces so you can enjoy natural light regardless of cardinal orientation. Smart compartments maximise the available spaces and the top quality finishes confirm the level this residential project is at.

The location in Pipera, the business hub of Bucharest, allows the residents of the complex quick access to shopping areas, office buildings, prestigious private and state educational establishments, both by car and by public transport. Thus, you are close to everything that matters, for you and your family.

Request the offer

Harmony with the environment

First Estates integrates intelligent renewable energy and energy efficiency solutions for maximum comfort

Photovoltaic panels installed on the roof of the apartment buildings will provide 100% green energy, used to power common areas as well as underfloor heating systems in the apartments. First Estates is the first residential complex where you have energy from the house for heating!

Each type of apartment offers the option of underfloor cooling, which consumes 30% less energy than air conditioning units.

The electric car charging station completes the set of facilities designed to harmonize the First Estates complex with its environment.

Request the offer

Choosing the best materials

The First Estates residential complex uses top innovations in construction to ensure high safety, an extensive range of housing types, well-divided spaces and modern solutions, some of them a first in Romania, to make energy consumption more efficient and ensure harmony with the environment.

To ensure that we integrate the best solutions on the market into this project, we have carefully chosen each supplier and opted for options that add value to the project.

Every finish and every detail is designed to ensure maximum comfort and the most inspiring ways for residents to relax.

Request the offer

Request the offer

Solicită oferta

Alegerea celor mai bune materiale

Complexul rezidențial First Estates utilizează inovații de top în construcții, pentru a asigura siguranță ridicată, o gamă extinsă de tipuri de locuințe, spații bine compartimentate și soluții moderne, unele în premieră în România, pentru a eficientiza consumul de energie și a asigura o armonie cu mediul înconjurător.

Pentru a ne asigura că integrăm în acest proiect cele mai bune soluții de pe piață, am ales cu grijă fiecare furnizor și am optat pentru variantele care aduc plus valoare proiectului.

Fiecare finisaj și fiecare detaliu sunt gândite pentru a asigura maxim de confort și cele mai inspirate metode de relaxare pentru locuitorii complexului.

Solicită oferta

Armonie cu mediul înconjurător

First Estates integrează soluții inteligente de utilizare a energiei regenerabile și eficientizare a consumului, pentru un maxim de confort.

Panourile fotovoltaice instalate pe acoperișul clădirilor de locuințe vor asigura energie 100% verde, folosită pentru a alimenta zonele comune, precum și sistemele de încălzire în pardoseală din apartamente. First Estates este primul complex rezidențial în care ai energie din partea casei pentru încălzire!

Fiecare tip de apartament oferă opțiunea răcirii prin pardoseală, care are un consum de energie cu 30% mai redus decât în cazul echipării cu unități de aer condiționat.

Stația de încărcare pentru mașini electrice completează setul de facilități gândite să armonizeze complexul First Estates cu mediul în care este amplasat.

Solicită oferta

Inspirație pentru confort

First Estates este proiectat și construit să asigure confort la cele mai înalte standarde pentru locuitorii săi. Fiecare tip de apartament oferă spații vitrate mari, astfel încât să te bucuri de lumină naturală indiferent de orientarea cardinală. Compartimentările inteligente maximizează spațiile disponibile, iar finisajele de cea mai bună calitate confirmă nivelul la care se află acest proiect rezidențial.

Localizarea în Pipera, polul de business al Bucureștiului, permite rezidenților complexului acces rapid către zone comerciale, clădiri de birouri, prestigioase unități de învățământ private și de stat, atât cu mașina proprie, cât și cu mijloace de transport în comun. Astfel, ești aproape de tot ce contează, pentru tine și pentru familia ta.

Solicită oferta