Apartament studio de vanzare Bucuresti - Pipera

Apartamente

Studio Dublu

Apartament studio de vanzare Bucuresti, Pipera – Oaza ta de confort

Iti prezentam un exclusivist apartament studio de vanzare Bucuresti situat in Pipera, parte integranta a unui complex rezidential modern. Acest apartament studio Bucuresti este o optiune excelenta pentru cei care doresc sa imbine stilul, functionalitatea si confortul intr-o singura locuinta.

Acest apartament de tip studio dublu Bucuresti se desfasoara pe o suprafata construita de 51,48 , dintre care suprafata utila este de 43,53 . este balconul generos al acestui studio de vanzare Bucuresti are o suprafata de 11,63 . Aici, te poti bucura de dimineti linistite sau de seri relaxante, in care sa admiri privelistea exceptionala.

Detaliile interioare si finisajele acestui apartament studio Pipera sunt de calitate superioara si ofera un plus de eleganta si de rafinament, asigurand o atmosfera primitoare si un confort de neegalat.
Pretul pentru aceasta bijuterie imobiliara incepe de la 110.000 euro + TVA, o investitie excelenta atat pentru cei care doresc sa locuiasca intr-unul dintre cele mai cautate cartiere din Bucuresti, cat si pentru cei interesati de o oportunitate de investitie sigura pe termen lung.

Nu rata sansa de a detine o garsoniera dubla Pipera!

Contacteaza-ne pentru mai multe informatii sau pentru a programa o vizionare!

Ce inseamna apartament de tip studio?

Te intrebi ce inseamna apartament tip studio?

Un apartament studio este o locuinta compacta, caracterizata prin faptul ca principalele sale functii – zona de dormit, cea de living si, adesea, si bucataria – sunt integrate intr-o singura incapere. Cu alte cuvinte, intr-un studio, nu exista o separare clara intre dormitor si spatiul de zi, ambele fiind combinate pentru a economisi spatiu.

Un astfel de apartament de tip studio dublu Pipera este ideal pentru o singura persoana sau, in anumite cazuri, pentru un cuplu tanar. Datorita designului sau compact, apartamentele studio sunt adesea alegeri populare in zonele urbane, unde pretul pe metru patrat poate fi foarte mare.
Desi spatiul unui studio este limitat, designul interior joaca un rol esential in optimizarea si crearea senzatiei de spatiu. Solutiile de depozitare inteligente, mobilierul multifunctional si utilizarea culorilor deschise sunt cateva dintre tehnicile care pot face un studio sa para mai aerisit.

Acum ca ai aflat ce inseamna apartament tip studio, vezi care sunt beneficiile pe care le ofera o astfel de locuinta moderna!

Apartament studio Pipera – Beneficiile traiului intr-o garsoniera dubla Pipera

Optand pentru o garsoniera dubla Pipera, te bucuri de avantajele spatiului compact si de o eficienta sporita.

In comparatie cu garsonierele traditionale, acest apartament studio de vanzare Bucuresti ofera mai mult spatiu, fiind ideal pentru persoanele care cauta un echilibru intre intimitate si un mediu spatios pentru relaxare si oaspeti.

De asemenea, compartimentarea inteligenta a unui apartament studio Bucuresti permite separarea zonei de zi de cea de noapte, oferind astfel sentimentul unui apartament cu un dormitor, dar la un pret mai accesibil.

Pe langa acestea, datorita spatiului extins, posibilitatile de personalizare si decorare sunt mult mai variate, permitandu-ti sa iti exprimi stilul personal si sa creezi un camin exact pe gustul tau.

Fie ca esti la inceput de drum sau ca doresti o casa urbana, un apartament de tip studio dublu  reprezinta solutia ideala pentru un stil de viata modern si confortabil!

Suntem bucuroși să îți oferim mai multe informații și să îți răspundem la orice întrebare. Trimite-ne datele tale de contact și te vom ajuta să găsești acel loc special pe care îl numești acasă.

Aceste specificații tehnice nu constituie parte dintr-un contract sau dintr-o ofertă. Toate drepturile legate de caracteristici, planurile locuințelor, ilustrații, imagini digitale, peisagistică sunt rezervate. Imaginile au rol exclusiv de prezentare și nu sunt realizate la scară reală.

Dezvoltatorul își rezervă dreptul de a face modificări față de conținut pe parcursul dezvoltării proiectului fară un anunț prealabil, cu caracter public sau personal, datorită politicii de evaluare și îmbunătățire a noilor produse și materiale.

Inspiration for comfort

First Estates is designed and built to provide the highest standards of comfort for its residents. Each apartment type offers large glass spaces so you can enjoy natural light regardless of cardinal orientation. Smart compartments maximise the available spaces and the top quality finishes confirm the level this residential project is at.

The location in Pipera, the business hub of Bucharest, allows the residents of the complex quick access to shopping areas, office buildings, prestigious private and state educational establishments, both by car and by public transport. Thus, you are close to everything that matters, for you and your family.

Request the offer

Harmony with the environment

First Estates integrates intelligent renewable energy and energy efficiency solutions for maximum comfort

Photovoltaic panels installed on the roof of the apartment buildings will provide 100% green energy, used to power common areas as well as underfloor heating systems in the apartments. First Estates is the first residential complex where you have energy from the house for heating!

Each type of apartment offers the option of underfloor cooling, which consumes 30% less energy than air conditioning units.

The electric car charging station completes the set of facilities designed to harmonize the First Estates complex with its environment.

Request the offer

Choosing the best materials

The First Estates residential complex uses top innovations in construction to ensure high safety, an extensive range of housing types, well-divided spaces and modern solutions, some of them a first in Romania, to make energy consumption more efficient and ensure harmony with the environment.

To ensure that we integrate the best solutions on the market into this project, we have carefully chosen each supplier and opted for options that add value to the project.

Every finish and every detail is designed to ensure maximum comfort and the most inspiring ways for residents to relax.

Request the offer

Request the offer

Solicită oferta

Alegerea celor mai bune materiale

Complexul rezidențial First Estates utilizează inovații de top în construcții, pentru a asigura siguranță ridicată, o gamă extinsă de tipuri de locuințe, spații bine compartimentate și soluții moderne, unele în premieră în România, pentru a eficientiza consumul de energie și a asigura o armonie cu mediul înconjurător.

Pentru a ne asigura că integrăm în acest proiect cele mai bune soluții de pe piață, am ales cu grijă fiecare furnizor și am optat pentru variantele care aduc plus valoare proiectului.

Fiecare finisaj și fiecare detaliu sunt gândite pentru a asigura maxim de confort și cele mai inspirate metode de relaxare pentru locuitorii complexului.

Solicită oferta

Armonie cu mediul înconjurător

First Estates integrează soluții inteligente de utilizare a energiei regenerabile și eficientizare a consumului, pentru un maxim de confort.

Panourile fotovoltaice instalate pe acoperișul clădirilor de locuințe vor asigura energie 100% verde, folosită pentru a alimenta zonele comune, precum și sistemele de încălzire în pardoseală din apartamente. First Estates este primul complex rezidențial în care ai energie din partea casei pentru încălzire!

Fiecare tip de apartament oferă opțiunea răcirii prin pardoseală, care are un consum de energie cu 30% mai redus decât în cazul echipării cu unități de aer condiționat.

Stația de încărcare pentru mașini electrice completează setul de facilități gândite să armonizeze complexul First Estates cu mediul în care este amplasat.

Solicită oferta

Inspirație pentru confort

First Estates este proiectat și construit să asigure confort la cele mai înalte standarde pentru locuitorii săi. Fiecare tip de apartament oferă spații vitrate mari, astfel încât să te bucuri de lumină naturală indiferent de orientarea cardinală. Compartimentările inteligente maximizează spațiile disponibile, iar finisajele de cea mai bună calitate confirmă nivelul la care se află acest proiect rezidențial.

Localizarea în Pipera, polul de business al Bucureștiului, permite rezidenților complexului acces rapid către zone comerciale, clădiri de birouri, prestigioase unități de învățământ private și de stat, atât cu mașina proprie, cât și cu mijloace de transport în comun. Astfel, ești aproape de tot ce contează, pentru tine și pentru familia ta.

Solicită oferta