Este perfect posibil să beneficiezi de încălzire GRATUITĂ în First Estates Pipera!

Complexul rezidențial First Estates este proiectat și construit să asigure confort la cele mai înalte standarde pentru locuitorii săi. Începând cu proiectarea fiecărui tip de apartament, astfel încât să asigure un nivel cât mai mare de lumină naturală, până la compartimentarea inteligentă a spațiilor, îți propunem cele mai atractive locuințe din zona București – Pipera.

Însă ceea ce impresionează cel mai mult la acest complex rezidențial cu 464 de apartamente sunt inovațiile de top pe care le-am folosit pentru o siguranță ridicată și pentru a eficientiza consumul de energie, utilizând soluții moderne, unele în premieră în România.

Inovație în materie de incalzire in pardoseala a apartamentelor

Una dintre aceste inovații pe care le oferim în premieră pentru un complex rezidențial de apartamente de vânzare București din România asigură încălzirea GRATUITĂ pentru toate apartamentele din First Estates Pipera. Un asemenea beneficiu precum incalzire in pardoseala pare greu de crezut, dar este perfect posibil, datorită soluțiilor inteligente de utilizare a energiei regenerabile și eficientizării consumului, totul pentru un maxim de confort.

Încălzirea fiecărui tip de apartament  (studio dublu, apartament 2 camere, apartament 3 camere, apartament 4 camere) se face prin pardoseală, iar sistemele care asigură această încălzire funcționează pe energie electrică.

Complexul First Estates Pipera dispune de un sistem de panouri fotovoltaice performante. Puterea instalată pe panourile fotovoltaice este de 640 kW, pe toate cele 4 acoperișuri ale clădirilor de locuințe. În plus, pentru a compensa randamentul mai scăzut al acestor panouri fotovoltaice în lunile de iarnă, complexul are și un sistem de 5 pompe de căldură geotermală. Toate acestea permit o incalzire in pardoseala eficienta, indiferent de anotimp.

Producția proprie de energie acoperă integral necesarul pentru încălzire

Producția de energie asigurată de aceste 2 sisteme, combinată cu o compartimentare inteligentă a tuturor tipurilor de apartamente, va acoperi atât încălzirea eficientă a locuințelor și spațiilor comune, precum și răcirea pasivă (prin pardoseală) a acestora.

Așa cum arată și graficul de mai jos, dacă cele două sisteme de producție a energiei regenerabile funcționează la parametri normali, consumul de energie aferent încălzirii apartamentelor va fi acoperit integral.

Doar panourile fotovoltaice pot genera pe parcursul unui an 343,579 kWh, în timp ce pentru încălzirea spațiilor va fi nevoie de doar 151,348 kWh (44.1%), peste jumătate din producție fiind excedent fotovoltaic (192,230 kWh).

Avantaje ale unui sistem de incalzire electrica in pardoseala 

  • Distribuție uniformă a căldurii: Dacă ai incalzire in pardoseala căldura este distribuita uniform în întreaga încăpere, eliminând zonele reci și cele fierbinți;
  • Eficiență energetică: Sistemele de incalzire in pardoseala pot fi mai eficiente din punct de vedere energetic comparativ cu sistemele de încălzire cu aer forțat, deoarece reduc pierderile de căldură;
  • Reducerea alergenilor: Fiindcă un sistem cu incalzire in pardoseala nu se bazează pe circulația aerului activă, acesta nu va disemina particule de praf și alergeni in locuință;
  • Silentiozitate: Sistemele de incalzire in pardoseala sunt de obicei foarte silențioase, spre deosebire de sistemele de încălzire centrală sau de aer condiționat;
  • Estetică: Fără radiatoare sau grile de ventilație, un sistem de incalzirea in pardoseala elimină obstrucțiile vizuale și poate contribui la un design interior mai curat și mai minimalist;
  • Întreținere redusă: Sistemele de incalzire in pardoseala au puține părți mobile și sunt, în general, mai durabile și necesită mai puțină întreținere decât alte sisteme;
  • Compatibilitate cu surse regenerabile de energie: Aceste sisteme de incalzire electrica in pardoseala pot fi cuplate eficient cu pompe de căldură și sisteme solare, crescând durabilitatea și eficiența energetică.

Concluzie

Sperăm că toate detaliile prezentate în acest material te-au convins de faptul că este posibil ca în apartamentele din First Estates Pipera să beneficiezi de încălzire GRATUITĂ in pardoseala. Ne-am asigurat că folosim cele mai bune soluții de pe piață, că lucrăm cu cei mai importanți parteneri locali sau internaționali  când vine vorba de materiale de construcții, instalații, finisaje, design interior sau eficiență energetică și că îți oferim cea mai bună locuință pentru tine și familie.

De altfel, o recunoaștere a inovațiilor pe care le aduce First Estates Pipera, inclusiv prin acest sistem de incalzire electrica in pardoseala, este și faptul că proiectul este auditat de BuildGreen din punct de vedere al performanțelor energetice.

Te așteptăm la o vizionare și îți vom da toate informațiile de care ai nevoie în privința soluțiilor și beneficiilor pe care le oferă apartamentele din First Estates Pipera!

Contact

Solicită oferta

Inspiration for comfort

First Estates is designed and built to provide the highest standards of comfort for its residents. Each apartment type offers large glass spaces so you can enjoy natural light regardless of cardinal orientation. Smart compartments maximise the available spaces and the top quality finishes confirm the level this residential project is at.

The location in Pipera, the business hub of Bucharest, allows the residents of the complex quick access to shopping areas, office buildings, prestigious private and state educational establishments, both by car and by public transport. Thus, you are close to everything that matters, for you and your family.

Request the offer

Harmony with the environment

First Estates integrates intelligent renewable energy and energy efficiency solutions for maximum comfort

Photovoltaic panels installed on the roof of the apartment buildings will provide 100% green energy, used to power common areas as well as underfloor heating systems in the apartments. First Estates is the first residential complex where you have energy from the house for heating!

Each type of apartment offers the option of underfloor cooling, which consumes 30% less energy than air conditioning units.

The electric car charging station completes the set of facilities designed to harmonize the First Estates complex with its environment.

Request the offer

Choosing the best materials

The First Estates residential complex uses top innovations in construction to ensure high safety, an extensive range of housing types, well-divided spaces and modern solutions, some of them a first in Romania, to make energy consumption more efficient and ensure harmony with the environment.

To ensure that we integrate the best solutions on the market into this project, we have carefully chosen each supplier and opted for options that add value to the project.

Every finish and every detail is designed to ensure maximum comfort and the most inspiring ways for residents to relax.

Request the offer

Request the offer

Solicită oferta

Alegerea celor mai bune materiale

Complexul rezidențial First Estates utilizează inovații de top în construcții, pentru a asigura siguranță ridicată, o gamă extinsă de tipuri de locuințe, spații bine compartimentate și soluții moderne, unele în premieră în România, pentru a eficientiza consumul de energie și a asigura o armonie cu mediul înconjurător.

Pentru a ne asigura că integrăm în acest proiect cele mai bune soluții de pe piață, am ales cu grijă fiecare furnizor și am optat pentru variantele care aduc plus valoare proiectului.

Fiecare finisaj și fiecare detaliu sunt gândite pentru a asigura maxim de confort și cele mai inspirate metode de relaxare pentru locuitorii complexului.

Solicită oferta

Armonie cu mediul înconjurător

First Estates integrează soluții inteligente de utilizare a energiei regenerabile și eficientizare a consumului, pentru un maxim de confort.

Panourile fotovoltaice instalate pe acoperișul clădirilor de locuințe vor asigura energie 100% verde, folosită pentru a alimenta zonele comune, precum și sistemele de încălzire în pardoseală din apartamente. First Estates este primul complex rezidențial în care ai energie din partea casei pentru încălzire!

Fiecare tip de apartament oferă opțiunea răcirii prin pardoseală, care are un consum de energie cu 30% mai redus decât în cazul echipării cu unități de aer condiționat.

Stația de încărcare pentru mașini electrice completează setul de facilități gândite să armonizeze complexul First Estates cu mediul în care este amplasat.

Solicită oferta

Inspirație pentru confort

First Estates este proiectat și construit să asigure confort la cele mai înalte standarde pentru locuitorii săi. Fiecare tip de apartament oferă spații vitrate mari, astfel încât să te bucuri de lumină naturală indiferent de orientarea cardinală. Compartimentările inteligente maximizează spațiile disponibile, iar finisajele de cea mai bună calitate confirmă nivelul la care se află acest proiect rezidențial.

Localizarea în Pipera, polul de business al Bucureștiului, permite rezidenților complexului acces rapid către zone comerciale, clădiri de birouri, prestigioase unități de învățământ private și de stat, atât cu mașina proprie, cât și cu mijloace de transport în comun. Astfel, ești aproape de tot ce contează, pentru tine și pentru familia ta.

Solicită oferta