Apartament 3 camere Bucuresti - Pipera de vanzare

Apartamente

Apartament 3 camere Bucuresti: Combinatia dintre stil si functionalitate

Acest apartament 3 camere Bucuresti este amplasat intr-unul dintre cele mai cautate si moderne cartiere, Pipera. Acesta se distinge nu numai printr-un design arhitectural de exceptie, dar si printr-o eficienta spatiala ce imbina confortul cu stilul urban contemporan.

Apartament 3 camere Bucuresti – Structura si dimensiuni

Avand o suprafata construita de 81,68 si o suprafata utila de 70,13 , acest apartament 3 camere Bucuresti ofera suficient spatiu pentru o familie tanara sau pentru un cuplu care isi doreste o locuinta spatioasa si luminata. Unul dintre punctele forte ale acestui apartament 3 camere de vanzare il constituie impresionantul balcon, cu o suprafata de 16,28 , ideal pentru momente de relaxare, fie ca optezi pentru o cafea dimineata sau pentru o cina in aer liber, admirand privelistea unica.

Apartament 3 camere de vanzare – Design si finisaje

Interiorul acestui apartament 3 camere Pipera evidentiaza o paleta cromatica neutra, favorizand astfel adaptabilitatea la diverse stiluri de amenajare. Fie ca preferi un stil modern, minimalist, sau unul clasic, spatiul iti ofera libertatea de a-l personaliza dupa gustul si nevoile proprii. Finisajele de calitate superioara si atentia la detalii ofera locuintei o nota de eleganta si durabilitate.

Bucataria, deschisa faciliteaza interactiunea cu spatiul de living, creand astfel o atmosfera primitoare si unitara. Camerele sunt bine proportionate, oferind spatiu generos pentru depozitare si amenajare. Baia, cu finisaje de top, imbina utilitatea cu estetica, fiind prevazuta cu instalatii moderne si sanitare de calitate.

Apartament 3 camere Pipera – Localizare si facilitati

Acest apartament 3 camere Pipera se afla in imediata apropiere a marilor artere de circulatie, dar si a zonelor comerciale si de business din nordul Capitalei. Accesul rapid catre centrul orasului, precum si proximitatea fata de diverse puncte de interes (scoli, gradinite, restaurante, centre comerciale) il face ideal pentru cei care doresc sa combine avantajele vietii intr-o zona rezidentiala cu dinamismul urban.

Balconul generos ofera nu numai un spatiu suplimentar de relaxare, ci si posibilitatea de a amenaja o zona verde, ideala pentru iubitorii de plante sau pentru cei care isi doresc o mica oaza de liniste.

Apartamente Pipera 3 camere – Investitie si oportunitate

La un pret de 168.750 EUR + TVA, acest apartament 3 camere de vanzare reprezinta o investitie solida pentru viitor, avand in vedere dezvoltarea continua a zonei Pipera si cresterea potentiala a valorii imobiliare. Fie ca il vei folosi ca locuinta personala sau ca investitie pe termen lung, acest apartament 3 camere Pipera este construit pentru a satisface cele mai inalte standarde de calitate si confort.

Prin urmare, daca alegi un apartament 3 camere Bucuresti, achizitionezi nu doar o locuinta, ci un stil de viata. Suita de apartamente Pipera 3 camere ofera un mix ideal intre design, functionalitate si localizare, este optiunea perfecta pentru cei care cauta un echilibru intre viata de familie si cea profesionala, intr-unul dintre cele mai dinamice si moderne cartiere ale Bucurestiului.

Apartamente Pipera 3 camere – O alegere pentru un viitor pormitator

Investitia intr-un apartament 3 camere Bucuresti nu este doar o tranzactie financiara, ci si un pas spre confort si implinire personala. Intr-o lume in care calitatea vietii este influentata direct de mediul de locuit, acest apartament 3 camere de vanzare reprezinta o oportunitate rara de a achizitiona nu doar o locuinta, ci un loc pe care sa-l simti ca fiind acasa.

Astfel, ia in considerare aceasta oferta exceptionala si imagineaza-ti cum ar fi sa iti incepi ziua intr-unul dintre aceste apartamente Pipera 3 camere!

 

Suntem bucuroși să îți oferim mai multe informații și să îți răspundem la orice întrebare. Trimite-ne datele tale de contact și te vom ajuta să găsești acel loc special pe care îl numești acasă.

Aceste specificații tehnice nu constituie parte dintr-un contract sau dintr-o ofertă. Toate drepturile legate de caracteristici, planurile locuințelor, ilustrații, imagini digitale, peisagistică sunt rezervate. Imaginile au rol exclusiv de prezentare și nu sunt realizate la scară reală.

Dezvoltatorul își rezervă dreptul de a face modificări față de conținut pe parcursul dezvoltării proiectului fară un anunț prealabil, cu caracter public sau personal, datorită politicii de evaluare și îmbunătățire a noilor produse și materiale.

Inspiration for comfort

First Estates is designed and built to provide the highest standards of comfort for its residents. Each apartment type offers large glass spaces so you can enjoy natural light regardless of cardinal orientation. Smart compartments maximise the available spaces and the top quality finishes confirm the level this residential project is at.

The location in Pipera, the business hub of Bucharest, allows the residents of the complex quick access to shopping areas, office buildings, prestigious private and state educational establishments, both by car and by public transport. Thus, you are close to everything that matters, for you and your family.

Request the offer

Harmony with the environment

First Estates integrates intelligent renewable energy and energy efficiency solutions for maximum comfort

Photovoltaic panels installed on the roof of the apartment buildings will provide 100% green energy, used to power common areas as well as underfloor heating systems in the apartments. First Estates is the first residential complex where you have energy from the house for heating!

Each type of apartment offers the option of underfloor cooling, which consumes 30% less energy than air conditioning units.

The electric car charging station completes the set of facilities designed to harmonize the First Estates complex with its environment.

Request the offer

Choosing the best materials

The First Estates residential complex uses top innovations in construction to ensure high safety, an extensive range of housing types, well-divided spaces and modern solutions, some of them a first in Romania, to make energy consumption more efficient and ensure harmony with the environment.

To ensure that we integrate the best solutions on the market into this project, we have carefully chosen each supplier and opted for options that add value to the project.

Every finish and every detail is designed to ensure maximum comfort and the most inspiring ways for residents to relax.

Request the offer

Request the offer

Solicită oferta

Alegerea celor mai bune materiale

Complexul rezidențial First Estates utilizează inovații de top în construcții, pentru a asigura siguranță ridicată, o gamă extinsă de tipuri de locuințe, spații bine compartimentate și soluții moderne, unele în premieră în România, pentru a eficientiza consumul de energie și a asigura o armonie cu mediul înconjurător.

Pentru a ne asigura că integrăm în acest proiect cele mai bune soluții de pe piață, am ales cu grijă fiecare furnizor și am optat pentru variantele care aduc plus valoare proiectului.

Fiecare finisaj și fiecare detaliu sunt gândite pentru a asigura maxim de confort și cele mai inspirate metode de relaxare pentru locuitorii complexului.

Solicită oferta

Armonie cu mediul înconjurător

First Estates integrează soluții inteligente de utilizare a energiei regenerabile și eficientizare a consumului, pentru un maxim de confort.

Panourile fotovoltaice instalate pe acoperișul clădirilor de locuințe vor asigura energie 100% verde, folosită pentru a alimenta zonele comune, precum și sistemele de încălzire în pardoseală din apartamente. First Estates este primul complex rezidențial în care ai energie din partea casei pentru încălzire!

Fiecare tip de apartament oferă opțiunea răcirii prin pardoseală, care are un consum de energie cu 30% mai redus decât în cazul echipării cu unități de aer condiționat.

Stația de încărcare pentru mașini electrice completează setul de facilități gândite să armonizeze complexul First Estates cu mediul în care este amplasat.

Solicită oferta

Inspirație pentru confort

First Estates este proiectat și construit să asigure confort la cele mai înalte standarde pentru locuitorii săi. Fiecare tip de apartament oferă spații vitrate mari, astfel încât să te bucuri de lumină naturală indiferent de orientarea cardinală. Compartimentările inteligente maximizează spațiile disponibile, iar finisajele de cea mai bună calitate confirmă nivelul la care se află acest proiect rezidențial.

Localizarea în Pipera, polul de business al Bucureștiului, permite rezidenților complexului acces rapid către zone comerciale, clădiri de birouri, prestigioase unități de învățământ private și de stat, atât cu mașina proprie, cât și cu mijloace de transport în comun. Astfel, ești aproape de tot ce contează, pentru tine și pentru familia ta.

Solicită oferta